Dagarna kommer, dagarna går..

Just nu är mitt liv helt upp och ner, och jag vet inte in eller ut, och allt känns plötsligt så viktigt och så obetydligt på samma gång..En kort minut
blott ett ögonblick i tiden
Du vill stanna upp och
bevara allt du ser
En liten sekund som du
vill fotografera
I ett andetag finns den
inte mera..

En helt perfekt Lödagkväll! ♥

Vilken perfekt Lördag, dagen börjar med att vinna första serie matchen med b-laget. Sedan till kvällen åker man in till Lovisa i staden, för att sitta på ett tak! Helt underbart, vi satt där tills det blev mörkt och kallt, men underhållningen att fika och sitta och skratta åt alla människor som gick nedanför oss, ♥
Sedan åkte vi hem till Lovisa, och då kom Torbjörn, så då fick det bli en fin promenad genom staden, och även kika på stjänorna! Känns som den här sommarn kommer bli helt perfekt trots allt! ♥

Nu ska jag gå och ladda upp inför serie premiers matchen med A-laget, hoppas det går lika bra som igår!

Elevafton!

En underbar Elevafton, med en massa skratt, och den häktiska veckan är nu över.. och jag överlevde, trots att det känndes som jag skulle dö minst 10 gånger! Nu ska jag köra bil till svaliden, Tjoo!


Vi är allt bra vi!

Klockan är kvart i 10, och fy vad skönt det är med att vara klar med allt skrivande, eller klar och klar är jag inte riktigt, men resten hinner jag imorgon!
Fick sluta lite extra tidigt idag, så passade på att åka in till jobbet, för att hämta mitt sommar schema. Till en liten besvikelse så jobbar jag bara 3 veckor, förra året jobbade jag mer än 7 veckor, så 3 veckor känns lite lite, på cyklen hem med funderingar på vad jag ska hitta på i sommar med så mycket fritid, så börjar det helt och hållet hagla, kanonens! 20 minuter senare var jag hemma och såg ut som en dräkt katt, haha! kall och sur sätter jag mig vid datan, och möts nog av den bästa förfrågan den här veckan, som gör mig så pepp på livet att jag till och med orkar ta fram mina böcker och skriva klart mina uppsatser!
Med allt det negativa kommer alltid något possitivt, ja så måste det vara!Imorgon är det Elevafton klockan 18.30 i aulan på Oscarsgymnasiet, och det kommer bli kanonens!
Nu blir det sängen, god natt! ♥

Nya Converse!

Massa att göra, läsa, läsa, skriva, skriva.. det är så min vecka ser ut! Har nog 4 uppsattser som måste in den här veckan, så det är väl lika bra att sätta igång!Dessutom så här mitt i veckan har jag fått hem mina nya converse, snällaste Emma som har tillbringat de senaste 3 månaderna i Asien, köpte hem ett par Converse till mig, och de sitter perfekt, tack så hemskt mycket!

Hässleholm!

Nu bar det av till Hässleholm på träningsläger, kommer bli kanonens! TUMMEN UPP!

Vilken dag!

Idag har jag sprungit för första gången i år i shorts och t-shirt (Converse, dock inte de smartaste skorna för en spring tur i, om man redan har ont i både knä och fötter) Men jag frös inte en enda gång, hur underbart är inte de?!
Sedan skulle jag snabbt hem för att laga mat, plugga, duscha och sedan iväg igen för körkortsteori. Men den där snabba vägen hem gick inte så snabbt, direkt efter att ha kommit utanför skolan, kom jag på att cykeln stod hos Moa, traskar ditt och ingen cykel.

Jag ringer Moa, ingen svarar. Jag tror jag närmare bestämt ringer 9 st i min klass och ingen svarar. När jag väl får tag på Moa, så har hon varit snäll och ställt in cykeln i deras garage för ingen skulle stjäla den.
Det var bara att traska tillbaka till skolan hämta en nyckel, gå tillbaka till Moas garage och hämta min underbara cykel, trampa tillbaka till skolan med hennes nyckel och sedan äntligen få cykla hem.

När jag väl är hemma ska man ställa sig och laga mat, och en dag som denna ska ju självklart allt hända också, så där står jag med mat överallt och 1000 saker som måstes göra, så öppnar man skafferiet och självklart ramlar matoljan ut, olja över hela golvet! När all matolja är upptorkad, och maten nästan bränd, så öppnar jag skafferiet en andra gång och den ramlar ut igen, haha! Ja har ingen aning om man behöver olja in trägolv, men nu har jag oljat in det ordentligt om nu så skulle vara fallet!

Igår var jag i stallet med Moa och Johan, är ju alltid trevligt, solen gick tyvär ner när vi kom, så blev inte så mycket bilder.

blomfri dag!

Det blev en kvällspromenad i skogen med Evelina, letade även efter en och annan blomma, men hittade ingen, visst är det lite konstigt, när man väl har kameran med sig, hittar man inte det man vill fota endå!        


Ett måste till!

Sista lediga dagen, och imorgon börjar en vecka med mycket träning, och en hel del "måste" göra saker.
Och om ca: 2 månader fyller jag 18, och vad skulle inte sitta bättre än ett fint körkort i handen och sommarn framför en, det innebär att jag måste börja plugga körkorts teori, vilket är mer eller mindre roligt!
Hoppas ni får en fin dag!


Min egen designade hylla!

Jag som hade planerat en sovmorgon idag, men det blev inget med de. Halv 8 kom pappa in till mig och ville att jag skulle hjälpa honom att slänga saker till tippen, och visst går det bra att hjälpa till när man får övningsköra. Han lovade även att vi sedan skulle åka och köpa "krokar" till min hylla, som har legat på golvet i mitt rum i antal veckor, om inte tala om hur många månader den har legat oklar i våran källare. Men nu sitter den fast och fint på väggen över sängen, och trots att den är lite krokig och sné här och där, tycker jag att resultatet blev bra till slut!♥Måste även påpeka att jag började detta projekt när jag gick i 9:an, men att såga varje liten bit försej, och designa upp en egen ritning, och nu 2 år senare är den klar! haha.. Äntligen!

En ny dag, nya möjligheter!

Gårdagen var jag uppe tidigt igen för att ha en körlektion, klockan 8. Men visst är det ganska skönt att komma upp i tid när det är ljust ute. Tyckte vädret såg så soligt och mysigt ut, så jag och Elsa betämmde oss för att åka till enimar och fota. Men det var ju allt annat än varm ute, det blåste storm, så efter 2 timmar i storm och kyla, begav vi oss hem igen.Bilderna på mej är tagna av Elsa Karlsson, och ni kan hitta henne på http://elsasbilder.blogg.se

Vår promenad i staden..

Medans jag hade varit hos tandläkarn kom Evelina med bussen ifrån öland, jag var dock klar 1,5 timme innan hon hade anlänt till staden, så fick bli en liten promenad i solen. Och visst gör det ingenting att vandra omkring helt ensam på gatorna om man har en kamera till sällskap.
Jag har även gått och blivit förälskad i tak! konstigt jag vet, men jag vill hitta ett tak man kan få sitta och titta ut över staden, vorde inte det helt fantastiskt underbart ? ♥ Hittade tyvärr inget tak, men det lär bli fler promenader i denna härliga vår sol, så vem vet, kanske ett tak dyker upp ?


Senare var det dags för lasergame, och mitt lag vann 2 gånger dessutom, hur awesome är inte de?
Nu ska jag se vad dagen har att erbjuda idag! Ha det fint!

För jag ska sakna dig imorgon..Pauline och jag hade tänkt att ta en sovsäck och lägga oss på enimar och titta på stjänorna, men är nog trots allt glad att jag ska få gå och kypa ner i en varm säng utan ett piskande regn över mig. Det är nog lite för tidigt för sovande under bar himmel, men visst låter det himmla mysigt?! ♥

Vårkännslor..Vilka härlig dag, bara ströva omkrig i kjol och sommar jacka, med solen som lysser en i ögonen. Det bästa av allt är att jag kan ströva omkring så här hela veckan, älskar lov!♥
    Nu har jag ätit grillat förförsta gången iår, och måste säga att det var det bästa jag ätit på de senaste dagarna, är ingen vidare förtjust i påskmat.. Men påskmust är ju gott!

Vår nytt!

Som ni kanske ser har jag pillat och ändrat lite på Designen, blev faktisk riktigt nöjd måste jag säga! Ett tack måste nog Elsa få för lite hjälp, när min egna hjärna inte förstår sej på det "här" tekniska. En lång dag, men en jobbig förkylning, men solen skinner och jag har påsk lov så tänker inte klaga. God natt ♥    

Blue, the color of our planet from far, far away..

Nu har jag städat mitt rum och gjort det vårigt & fint, med nytt överkast och nya kuddar.
       Solen skinner in genom mitt fönster och jag skulle testa att sola fram lite nya sommar fräknar utan speciell bra framgång, för när jag väl kom ut, gick solen i moln. Men nu har den tittat fram igen, så kanske blir en promenad med kameran i handen istället..?