Rullgardiner är inte helt fel iblandUnderbara människor med körkort, gör mig lycklig! Fin körning med en cool Volvo igenom oskarshamns gator med Håkan Hellström och härliga människor gör mig så tokigt glad, Vilket gör att humöret håller sig på topp resten av dagen ♥
Dagen avslutades med att Evelina och jag bakade choklad muffins och drack "saft" i te koppar med tända ljus, tyvärr gör ljuset ute det lite svårt att mysa med tända ljus inomhus, men vad gör de om man drar ner rullgardinerna..?

KÖRKORT!

Idag har en viss människa kallad Moa tagit körkort, så nu blir det att slänga i sig lite mat sedan KÖRNING! TJOO


På något viss..

Ingen sovmorgon här inte, fick släppa mig ur sängen redan klockan 7 imorse för att en halvtimme senare befinna mig på körskolan. Första körlektion, som gick hyffsat bra!
      Inhandlade en hel del vår kläder i Kalmar igår, så nu behövs bara lite värme och sol. Det blev dock inget objektiv, för det fanns inte att köpa på netonnets lagershop så det blir antinge att titta ut ett annat objektiv jag vill ha, eller att betsälla det över nätet, men jag och teknik går inte riktigt ihop, så chansen finns ju att de går sönder, då känns det tryggare att köpa det i affär.  


 
Nu ska jag gå och koka pasta, TJOO