I'm the girl behind the red door.

Idag har dagen varit otroligt bra, Barnen har varit väldigt söta och har tillåtit mig läsa på min knöliga engelska i massa böcker {mycket lärorikt även för en 19-åring som mig, haha}.
Fick även tid att gå på upptäcks färd på egen hand genom Guildford idag, och som tur var hittade jag hem igen.
Imorgon är det bara jag och barnen, så börjar klockan halv 8, så dags att gå lägga sig!

I feel a little bit tired.

SÅ mycket prat-språk-intryck-saker som händer hela tiden. Känner mig väldigt trött. Resan gick mycket bättre än väntat. Och dagen har varit väldigt fullt upp. Medans ena stunden man tänker att "detta är underbart" till den andra stunden man tänker "vad gör jag nu?.. jag dör!". Ifrån ha lekt en hel djungel av karaktärer som Dinosaure/Kanin/groda/rymdgubbe/prins {och inte tala om hur svårt det är att vara "de 7 dvärgarna på samma gång" } med Vanessa, som är ganska lätt road och har ett retsamt humör, medans hennes äldre bror som inte är lika lätt road, Efter vissa av dagens händelser han verkade verkligen ogilla mig..
Men med större eftertanke var det kanske lilla jag som överreagerade.. Känns konstigt att säga efter 1 dag att det ska bli skönt när de börjar skolan nästa vecka, haha. Då har jag bara lill-killen för mig själv hela förmiddagen. Nåväl dags att sova, har en tuff-dag framför mig.  


Stockholm

Hur kunde 12 dagar gå så snabbt till 2 ?
Men jag har hunnit med en del, den senaste tiden, både en mysig tripp i huvudstaden, med både shopping, båt-tur, mys, fika, lunch och middag, och test-ätat Engelskt godis, {som tyvärr emot min förväntan smaka riktigt gott}
Har även igår haft hejdå-grill med massa trevligt folk och vänner som trillade in. Så trotts allt känns det helt okej att pressa ner det svenska livet i en resväska och leva vidare bland de engelska gatorna.