Ett sommarregn..En vän kom förbi på en fika.. en mysfika det vill säga, med massa varma ljus och ätandes av exotiskt fruktsallad!Favorit kopparna plockades fram

"Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng,
lyssna till samma regn"Tro, det bästa har inte hänt än.

Berättade förut om att jag hade fått mitt första brev ifrån en Au Pair familj, och igårkväll fick jag mera information om familjen, hur spännande som helst.
Det enda som rör sig i mitt huvud nu är engelska fraser och ord hit och dit som ploppar upp, och en massa små problem som:
Hur ska jag kunna laga mat åt en hel familj, då maten måste smaka bra oxå, läskigt!
Hur ska jag kunna köra bil i absolut mycket större storstad än den småstaden jag är van att rulla runt i, läskigt!
Hur ska jag kunna att inte förvirra bort mig på flygplatsen, läskigt!
Hur jag ska kunna klara mig ifrån denna lilla trygga värld jag lever idag!

Nu börjar mina tankar göra mitt liv så verkligt, det är läskigt, men jag vill ändå göra det!
Hur mysigt låter det endå inte med att ta hand om en liten kille på 3,5 år?!
Tog en sväng förbi och diskuterade med en försäljare om min kamera jag vill ha,
Jag väljer mellan en Nikon D300s eller en Nikon D7000, små marginaler och det lutar emot en Nikon D7000, höll till och med att säga "jag tar den!" men lugn i backarna, måste fundera, men imon kanske man ska ta och bestämma sig?! :)

Som i min egna lilla värld!

Idag har jag varit så duktig att jag har gått hem ifrån skolan. Med lurar i öronen och en bok i handen, så håller jag mitt intresse för rastlöshet ganska långt ner på listan.

Idag fick jag även mitt första blev av Au pair förmedlingen om ett förslag på en familj som jag senare i höst kommer kanske jobba hos, men de vill att jag skulle börja den 1 Augusti, vilket kan bli lite kneppigt, efter som jag ska på min kusins bröllop den 6 Augusti. Men jag får se, förhoppningsvis kommer det fler familjer.

Nee nu ska jag nog ta mig och sola fram lite fräknar på näsan, och göra en massa måsten, så jag sedan kan strycka ifrån min "To-Do-lista". Ha det!Ni kan ju gissa vem som glatt ger mig sällskap när jag sätter mig ute i solen :)