Allt har sin charm.

En vacker dag i Warminster. Även om jag föredrar Guildford, så är småstaden Warminster väldigt vacker {men som mycket har allt sin charm} lixom vattendroppar i solljus, som jag idag fick lyckan att fånga på kort.

bon apetit

Hemma igen, skönt! Nu är allt som vanligt igen, {förutom att vårat kylskåp är tomt} Valde att ta ett tåg hem redan idag, för att kunna spendera min Halloween i London imorgon! 
Så här är jag nu, hemma, med spagetti & köttfärssås i magen och Harry i lurarna.. Tur att jag har något sorts sällskap när min kära inte kan sitta på skype..

Ett överlevnadstecken.

HejHopp! Jag lever fortfarande, och min vecka i Warminster är snart över. Lite internet har jag lyckats hitta, och mitt projekt är tillräckligt färdigt för att jag ska kunna visa er vad jag gjort denna Linnéa-fria vecka,,
Här nedanför har ni länken till min "portfolio"
Har tillverkat den mest för ett stort enkelt arkiv med fotografier som jag ska kunna visa för företag, och andra som är intresserade för att använda mig som "fotograf". Så att denna majyaa-blogg kan fortsättas vara MAJIG och personlig precis som jag vill ha den. Vad tycks?!

bloglovin