studentlivet

 
 
Lite hur mina dagar ser ut. Vandrar ut och in genom kalmars gator. Sitter på studentpubar och pratar med snubbar i konstiga overaller. Äter pesto-pasta klockan 4 en torsdagsmorgon. Leker potatis-mos-lekar och snorrar med ett alldeles för förkyldt huvud över ölen. Studentlivet levererar och på måndag börjar jag äntligen studera design, tror aldrig jag har längtat till att få börja studera mina kurser så mycket som jag gör nu. 

Första skoldagen

Första "skol"-dagen avklarad. Överlevde den utan några större faror. Men idag vankas det 5-kamp så får se hur det hela slutar där. Dessutom har jag fått lite problem med boende. Så om någon vet någon boende/rum whatever i Kalmar, är jag hjärtligt intresserad. Nu blir det ännu 1,5 timmes farandre på bussen till den liten större staden. Haj! 

Now you won.

Imorgon är det Måndag och min första nollningsdag. Känns som man borde ha lite ångest eller magknipp eller något tecken på nervositet. Men för tilfället känns ingenting. Jag börjar med 1 vecka smått pendlande och nästa vecka flyttar jag in i staden Kalmar för en tid med min kusin. Därefter är det ingen riktigt som vet vad som händer. Spänningen är stor. Men det känns som att det kommer bli bra nu. Äntligen känns det som att allt kommer bli riktigt bra.