Hej och god jul och så.

Jag stressar runt som ni vet mest hela tiden. För at motverka den här stressen så gör jag jämnt listor på allt som sa hinnas med. Igår fick jag en mysig julklapp av Elsa som består av olika små listor. Jätte söt! Älskar den! Så morgonen blir att skriva lista på prioteringarna idagens måste. 

Förutom allt det här så har jag haft en vit underbar jul. Jag hade visserligen varit väldigt snäll med, då jag fick massor av klappar. Allt ifrån en cocos-nöt till jordglobbar och en jätte fin fotoutskirvare.
       Våran snö har redan börjat töa bort. Men vad gör det då jag sticker upp emot norr imorgon bitti och kommer få veckan som får mig att le breddare än någonsin. 
 
 

2 000 paket senare blev det ..

.. den 23 december. Jag jobbade klart mina sista timmar & for hem, välkomnades av varm glögg och mammas mat {hurrey}. Jag arbetade mig även igenom högen av mina egna klappar med en trött tumme och slitna fingrar. MEN nu tänker jag inte slå in en enda liten julklapp försen nästa år. Alla klappar jag får slå in härdan efter på jobbet får bli kallade presenter {vilket förhoppningsviss inte blir lika många}. Så nu ligger de under grannen och jag är nöjd. 
Mamma kom med upplyssningen att ingen söt människa {jag} hade varit hemma och bakar julgodis iår. Så vi fick slänga ihop lite RockyRoads.. Återstår och ser om det smakar bra eller inte imorgon, förhoppningsviss bra om jag slipper rusin och frukt i min del jag tänker äta. 
Det blåser snöstorm utanför mitt fönster. Jag tror knappt mina ögon om att jag kommer uppleva en vit jul iår {vem vet, det kanske kommer regn inatt.. }
Grannarna kom förbi och vi beslutade oss för ett bad. Så på med mössa och snabbt hoppade vi i vattnet. Nu är jag renare än någonsin.
Nu återstår det bara att önska er en God jul! För det ska jag ha! 

Christmas light.

Vännerna kommer över till mig igårkväll. Vi bakade julgodis {bland annat turkisk peppar fudge som bara är oooooh..}! Myste och njöt över att äntligen lämnat in det sista till woorkbooken och få jullov. Nu återstår det bara 3 dagar kvar av massa jobb och packet inslagning sedan blir det jul för min del oxå. S K Ö N T !