En Söndag i Februari.

Jag klädde mig i skjorta och brände fram tre fräknar.
Karin gmde sig bakom sina stora runda glasögon medans jag speglade mig i dom.
För övrigt hade vi en del stå-hej på gräset. Som kasta vindruver. Stå på huvudet. Hjula. Rulla på magen. Hand-promenad.
Mina nakna fötter uppskattades av sällskapet. Eller så var det mina fötter som uppskattade att vara nakna, hehe.
Vi får heller inte glömma de goda svenska damsugarna som satt sig fint i magen den där söndags eftermiddagen.

jag gillar att vara svensk.

Lördags morgon tog Johannes & jag tåget in till London, jag mötte upp Linnéa och Karin, medans Johannes åkte på sin nya longboard runt Hyde park. Jag tog mig också en sväng på den, kände mig väldigt cool {vilket jag också var!} Vi gick sedan och köpte glass och tittade på massa folk som befann sig på en enda stor gräsyta.
Efter ha tryckt i oss massa godsaker, bestämmde vi tjejer att lite shopping på ny öppnade monki var behövligt, men vi råkade hamna på fel gata och helt fel affär, för vi kom inte ut med någon påse kläder där inte..
Slutligen kom vi till destenationen vi alla skulle till, IKEA! Helt flux-krux kändes det som man var hemma i Sverige igen. De svenska köttbullarna smakade bättre än aldrig förr. Vi inhandlade packet knäckebröd, snaps, damsugare, cocos-bollar och bästa av allt, den super söta IKEA-påsen-mini. En grymt bra dag och en grymt bra helg. Jag gillar att vara svensk.

Rask takt emot det nya.

Bra start på helgen fortsatte jag med rask takt med ett tåg emot Windsor Eton riverside, promenerade bland kostymprydda nissar till jag kom fram till ett hus där killen väntade på mig. Lycklig som jag var somnade jag bredvid en varm kropp den natten. Vaknade med en varm kropp och skinade sol utanför rutorna.