Sådär nu var det mer blötsnö.

När jag vaknade imorse såg vädret ut såhär. SNÖ! Men den är fortfarande blöt och ingen vidare mysig. Dessutom jobbar jag hel dag och Vanessa är sjuk så hon är hemma ifrån skolan. Jag som liten fick alltid baka när jag var sjuk så testade med att muntra upp henne med chokladmuffins. Hon gillade det till hälften och nu ligger hon och snarkar i soffan, inget mig emot, innebär att jag hinner göra massa saker som jag inte brukar annars ha tid med. Dessutom det här med snö.. gör allt lite krångligt med tanke på att englands trafik och vardags varnor förändras brutalt. Kanske det inte blir någon tåg resa till Johannes ikväll som plannerat.

Kommentarer
Postat av: Carolina - Beridare på stall Assla

Åh, recept på muffinsen!! :)

2012-02-10 @ 20:18:45
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Fanny- (fotoblogg)

sv: Tack så mycket!

2012-02-13 @ 15:45:53
URL: http://fannylehmann.blogg.se/
Postat av: maja.

tack!

jag tror nog att de såg snyggare ut än vad de smakade. När jag lyckas göra dom fina så blir dom inte så goda men när de är fula så är de oftast goda som sjutton!

2012-02-13 @ 20:17:44
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: amanda

jag har nu ett tag funderat på att efter gymnasiet dra till london ett halvår eller något, något tips på hur man lätt kan hitta något billigt boende? och sedan lite andra tips på vad man kan göra på en vanlig semester till london! :)

2012-02-13 @ 21:33:48
URL: http://amandasfotografin.blogg.se/

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback