we will never let u go.

Här kommer resultatet på den lilla trollungen och Linnéa.

Jag väntar ut dig i tystnaden.

En kväll som denna vad gör man då. Jo jag har pratat en sväng med min kära mor. Hon kommer hit med min farmor på fredag och hälsar på mig. Känns så otroligt bra att de ska komma hit och se efter mig för ett par dagar. Lite komiskt det där med mammor, även om hon är på flera 100 mils avstånd så är hon alltid där. Mammor är bra helt klart!

Vad har jag gjort mer denna kväll, jag har ju självklart sagt hej och godnatt till min Hannes. Det är inte det lättaste med avstånds-förhållande, jobbigt att man alltid ska få klump i magen varje gång man pratar via en dator när man som helst vill befinna sig i samma rum, men vad ska man göra åt saken.
Förutom alla samtal imellan har jag hunnit redigera en drös med söta fotografier på Tristan och Linnéa {resultatet kommer imorgon} och lyssnat på hela Melissa Horns live skiva på Cirkus.
Varje gång jag hör hennes röst sjungande till en klingande gitarr, känner jag mig aningen beskymmrad. Men nu har musiken tystnat och kvar är det bara tomt. Tomt och tyst. Fast jag gillar tystnaden. Den ger inga svar men heller inga frågor.

Beachy head.

Efter vår långa vandring i värmen kom vi fram till klippan vi sökte. Det går inte beskriva med ord eller bilder, det var så häftigt. Helt klart värt 1,5 timmes promenad för!