Jag väntar ut dig i tystnaden.

En kväll som denna vad gör man då. Jo jag har pratat en sväng med min kära mor. Hon kommer hit med min farmor på fredag och hälsar på mig. Känns så otroligt bra att de ska komma hit och se efter mig för ett par dagar. Lite komiskt det där med mammor, även om hon är på flera 100 mils avstånd så är hon alltid där. Mammor är bra helt klart!

Vad har jag gjort mer denna kväll, jag har ju självklart sagt hej och godnatt till min Hannes. Det är inte det lättaste med avstånds-förhållande, jobbigt att man alltid ska få klump i magen varje gång man pratar via en dator när man som helst vill befinna sig i samma rum, men vad ska man göra åt saken.
Förutom alla samtal imellan har jag hunnit redigera en drös med söta fotografier på Tristan och Linnéa {resultatet kommer imorgon} och lyssnat på hela Melissa Horns live skiva på Cirkus.
Varje gång jag hör hennes röst sjungande till en klingande gitarr, känner jag mig aningen beskymmrad. Men nu har musiken tystnat och kvar är det bara tomt. Tomt och tyst. Fast jag gillar tystnaden. Den ger inga svar men heller inga frågor.

Kommentarer
Postat av: Johanna [foto]

svar: Åh tusen tack! :D

2012-05-31 @ 07:36:24
URL: http://johannafyra.blogg.se/
Postat av: Fille

Du forstätter ju ta så otroligt bra bilder Maja! LÄnge sen jag hörde från dig! Hoppas allt är kalas! Hört något mer från fotoskolan?



/Fille - USA

2012-06-08 @ 05:56:09
Postat av: Sofie

Vilken häftig bild! :D

2012-06-08 @ 08:35:55
URL: http://veso.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej!



Har en tävling i samarbete med Runns.se och Erikasgarderob.se där du kan vinna en valfri vara för max 200 kronor. Vill du vara med? Kika in här: http://angelica.blogg.se/2012/june/tavling-vinn-valfri-vara-hos-erikasgarderob.html



BER OM URSÄKT OM DU INTE GILLAR TÄVLINGSTIPS ELLER OM DU REDAN RÅKAT HA FÅTT DENNA KOMMENTAR!

2012-06-08 @ 09:41:41
URL: http://angelica.blogg.se/

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback