hängselbyxor, är mysigt.

Idag är det äntligen Fredag, vad jag har längtat. Har haft en tidig morgon med barnen på bussen, där jag nästan somnade {?} sedan blev det en promenad tillbaka och nu sitter jag och väntar på lunch som tillagas av ingen mindre än Karin Madsén. Där hon vissar upp sina skills i köket. {luktar fantastiskt gott måste jag säga}
Till kvällen kommer Johannes till Guildford, jag håller fortfarande tummarna på att solen ska komma fram ur detta molniga landskap. Men nu ska jag inte blarra massa strunt utan visa er ett par mysiga hängselbyxor som jag vill ha..


Kommentarer
Postat av: Karin

Madsén vem fan é dé?????????????!?!?!? Haha skoja, har du blivit värsta mode-bloggaren nu eller??

2012-05-04 @ 15:09:02
URL: http://sparetimes.blogg.se/
Postat av: Anna

Mycket fint du har hittat ! :D och så är de jätte fina bilder som vanligt också :) kånken väskan är jag riktigt nära på att köpa men i gul färg, är lite emot den gula färgen men känns bra xD sv; jo men just de att hon var svensk och jag i svenska skolan i London, så blev de också skönt men någon som förstod en.:) mysigt med Aupair. Hon tog verkligen hand om oss !:) på jul bakade vi pepparkakor, hon hjälpte till under kalas osv!:) massa sånt :) ha en fin fredag& hoppas solen hängde på ett tag där på kvällen !:)

2012-05-04 @ 22:26:09
URL: http://forestman.blogg.se/
Postat av: helena

Hej.



Jag skulle behöva din mailadress men kan inte hitta den.

Skulle du vilja skicka den till mig? Har en liten fråga till dig



MVH

Helena

2012-05-05 @ 22:13:45
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: helena

Tack. Nu har jag mailat dig :)

2012-05-06 @ 19:26:45
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback