speglar, snöflingor och fix.

Jag har fin krage under min dunder varma tröja och känner mig lite lättare till mods idag. Mor och far kom hit och hängde upp en spegel {jag målat på i evigheter} samt en lampa {tack till de bästa föräldrarna i världen ♥}. Lite mer trix och fix väntar när tiden innfinner sig, ska bli spännande att visa er mitt lite mera "färdiga"rum när de små detaljerna kommer på plats.
Dessutom imon är det kort dag i skolan och jag med mina vänner ska gå på julmarknad på slottet samt baka lussekatter och dricka glögg på kvällen {super-jul-mys-känsla}.Men nu tickar klockan sent och snö flingor ramlar ner utanför mitt fönster. Tänka sig att dagar verkligen kan vara som natt och dag. 
 
sn

Been gone such a long time and I feel the same.

 
Sitter med målningar och grejer som behöver göras i högar.  Prestationsångesten är totall. Känns inte som orken eller inspirationen kan infinna sig under press, iallafall inte i mitt huvud. Trotts att kroppen känner sig mer trasig än hel så finns det ju dom där filurerna som står ut dag in och dag ut vid enns sida, ger ett plåster på såren.
Tur att dom där filurerna finns, hur hade det gått annars? 

Mardrömmar.

somnade som en sten med trött kropp och värkade fötter efter min första fotbolls träning på länge länge. Att vakna upp 6 timmar senare med svettig rygg och med bena intrasslade i lakarna. Där mina drömmar ifrån magiska snöiga  gator i England förändras till mardrömmar som jag vet lika med kunde vara verligheten när jag vaknar eller verkligheten som jag vet förr eller senare kommer att komma.
Jag kommer aldrig kunna vakna ifrån den här känslan.