Frosten.

Söndag innebär packning till hög grad. När vi packar resväskor i vår familj är det alltid kaos. Men trots helgens kaos och trevligheter har vi kommit till söndagens slut och jag ska krypa ner i min säng för att få ett par timmars sömn innan vi ska upp igen. 
Dessutom har vi ju tjänat 1 timme idag, så en promenad i kylan med Elsa hann jag med mitt imellan all packning.. 
 
 

I can't go back till how it was.

 
Sedan jag började på Form & design, så har mitt innehåll i väskan förändrats endel. Jag går runt med anteckningar, skisspennor, tusch, kalendern och penslar. Lite random, men mysigt. Fått ännu 7 nya skissuppgifter som jag inser mina begränsningar och ska få göra på semestern {behöver så semster nu!!!} Men innan dess är det packning, städning, och lite mera analyseringar vi behöver göra, så hej igen! 

En studerande fika.

Det studerande livet är gött men till viss del stressigt. Vi sitter näsan under anteckningar och gör grupparbeten mest hela dagarna, det är fint, men tiden ska även räcka till träning, tvättning, umgås med vänner och göra matlådor. Så tiden till att blogga försvann någon stans därimellan. Men idag efter vi suttit med en reklam-uppgift i antal timmar, tyckte vi att göra analyseringen på ett fik var ypperligt behövande så så fick det bli! 
 
Till resterade kvällens måsten, står löppning och att skriva en produktanalys kvar på schemat. Låt oss börja med lite löpning. See yah!