Vår söndag på rutin.

Spenderade hela söndagen med att sova bort tiden {ångest}. Men när väl klockan närmade sig tre och jag fortfarande sprang runt i pyjamasen gjorde jag ett ryck och som alla andra söndagar gick en promenad med Louise. Som på rutin efter promenaden hamnar vi alltid i mitt rum med diverse penslar och papper.
Ja söndagar har verkligen inte några hemligheter, men det är ju ganska fint endå. 

 

Kommentarer
Postat av: Tove

Jag blir så avundsjuk på att du har sådan lust att teckna, måla och fotografera... Förstår inte vart den inspirationen kommer ifrån. Själv tycker jag att det är ganska kul, ibland till och med jättekul, men önskar att jag tyckte om det ännu mer. Inspirerad är jag kanske alltid; så fort jag sätter mig ner kommer det. Men motivationen att över huvud taget GÖRA det finns inte där... Knepigt i-lans-problem.

2013-04-09 @ 09:35:42
URL: http://tovesutopia.blogg.se
Postat av: Tove

Jaa, då förstår jag. Det låter verkligen superkul att ha kompisar med exakt samma intresse... Hade jag med haft kompisar som tycker om att pyssla och teckna och så vidare (vilket jag inte har), så hade det kanske varit lättare. Förstår inte vart alla kreativa Boråsare befinner sig. ;)

2013-04-09 @ 16:34:56
URL: http://tovesutopia.blogg.se
Postat av: Ellen (alatariel)

Åh vad det låter mysigt! Himla fina bilder också. ^^
SV: Ja det är verkligen tur. ;)

2013-04-09 @ 20:09:45
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Amanda Englund

Vad det ser härligt ut! :)

Svar: Nepp, jag har faktiskt sökt till grafisk design. Hade först tänkt söka till fotolinjer men sen tänkte jag att det kan vara bra att ha ett lite "bredare kunnande" och jag älskar grafisk design så jag valde så! :) Ska nog ännu söka till en fotolinje (folkhögskola) här i Finland men deras ansökningstid har inte börjat än.. :)

2013-04-10 @ 10:21:05
URL: http://amandaenglund.blogg.se
Postat av: Frida. ~

Åh, vilken härlig blogg.
Tycker om din header också!
kram!

2013-04-13 @ 18:05:03
URL: http://musiksomlever.blogg.se
Postat av: julia

åh så fint!

2013-04-16 @ 10:02:18
URL: http://juliasvanqvist.blogg.se/

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback