Cemetery

 
Igår fick jag äntligen göra ett besök på en otroligt vacker kyrkogård i London. Detta var även platsen jag valde som min loccation för min senaste plåtning. Det ska bli så kul att få komma hem tills Sverige och sätta mig in i allt arbete, så jag kan få visa upp mitt slutresultat. Hoppas ni är lika spännda på resultatet som jag är. 

Brighton.

Linnéa lämnade oss och Guildford. Åkte jag och karin till Brighton för lite extra semster. Som alltid när man åker tåg i England, så kan man inte låta bli att tänka tanken, jag vill bo i ett liten cottage ute på engelska landsbyggden. Så Karin och jag satt mest och tjoade "titta där.. och där.." mestadels av resan till kusten.
Lukten av saltvatten och ljudet av måssarna uppenbarade sig så fort vi kommit av tåget. 
Vi tog oss ner till vattnet för en enklare lunch. Som för vilken britt som helst innebär en enkelare lunch:
Sandwish, drink and chips, men valmöjligheten finns till att man väljer en fruktpåse istället, ett försök till ett lite hälsosamare liv, haha..
Efter lunchen blev det en promenad genom stan innan vi checkade in på hostellet, som självklart var ett hus med smala trappor mellan husets 6 våningar, vinröd heltäckningsmatta och ett handfat på rummet, England ♥
Dessutom hade vi den stora turen att bo på översta vången, (Varning: mamma du kommer troligtviss inte bli glad när du läser detta.. haha) med ett fönster som man enkelt kunde klättra ut ur och upp på taket. Att befinna sig på ett tak är bland dom bästa känslorna jag vet, att även kunna befinna sig på ett tak i Brighton gjorde inte saken sämre. 

Karin var väldigt skeptiskt emot min tak-kärlek men i slutet av veckan gick hon med på en picknick trots allt. 

2 år tillbaka i tiden.

Jag har haft så mycket att göra att tanken till att öppna datorn har varit svårt, men nu när alla andra sover och mina väner har åkt tillbaka till Sverige så fanns det en liten lucka över till ett inlägg. 
Så vi börjar ifrån dag ett:
Karin och jag väcktes av nyfikna och exalterade röster utanför dörren och vips sådär 7 på morgonen hade vi 4 barn i sängen. Dom första timmarna gick i rusande fart. Vanessa ville kolla i fotoalbumet jag gav dem innan jag åkte, samt att Nick ville diskutera om sina favorit scener ifrån Shaun the Shep. Det var så konstigt att den lilla killen jag lämnade numera pratar helt perfekt brittisk engelska. 
Sedan visade barnen gladeligen sitt nya rum, det nya huset samt den fina trädgården.
Vanessa är och kommer nog alltid vara en linslus. 
Jag blev precenterad för den nya familjemedlemen, som är helt galet söt trotts att hon har mat runt hela munnen. 
Det kom vänner på besök till familjen. Så Karin och jag begav oss ut på en promenad i området. 
Hittade oss sakta men säkert till Guildfords centrum, där vi mer kände oss hemma. 
Det blev såklart vin och middag i parken. 
Dagen avslutades med en nostalgiskt promenad förbi huset där jag brukade bo i .. 
Dagen därpå kom Linnéa. Våran trio var äntligen samlad i Guildford, ja så mycket bättre än så blir det inte. 
På skärtorsdagen blev det ett besök hos Linnéas hostfamily. Kameran blev bortglömd i väskan, men vi hade en mycket bra dag med en herrans god grillbuffé, samt massa lek och gos med "hennes" barn.

Helgen fortsattes med massa gott snack, skratt, dans och galenskaper. Men då fick inte kameran vara med, kanske tur det!