En bild av mig på mig.


Idag är det fredag. Precis som alla fredagar i slutet av månaden är det självportträtt som ska redovisas. Så här blev mitt självporträtt för februari. 

Dessutom har vi besök ifrån fotoskolan STHLM idag och mina val om utbildningar krymper och växer samman på en och samma gång. 

Precis som sockervadd.

 

Foto: Maja Johansson   l   Modell: Camilla Sundåker   l   MUA/Style: Karin Fröderberg
 
Det är ganska tyst här måste jag erkänna. Men det är många bollar i luften. Om jag inte är i skolan eller gör fotoprojekt så är jag och tränar fotboll. Men här är två bilder ifrån förra veckan som jag plåtade åt Karin. 

London, vi ses snart igen.

Mitt reseprojekt har börjat närma sig i stormsteg, jag hinner knappt med. Mina steg styrs emot England, det känns så himla underbart. För er som inte vet det var jag au pair i Guildford under 2011-12, men tiden har aldrig räckt till för mig att göra ett återbesök försen nu. 

Den här gången ska jag få fara tillbaka och syssla med det jag tycker är roligast i hela världen, nämligen fotografera mode. Så om det finns någon där ute eller känner någon som är intresserad av att göra ett slags sammarbete med mig i form av modella eller som är duktiga på att styla eller make-up så får ni mer än gärna kontakta mig på: Majajohansson92@hotmail.com för mer information.