Det som varit och väntar.

De senaste två veckorna har jag haft fullt upp med plannering av mitt bokprojekt. Till helgen var det upp till bevis då mina plåtningar skulle äga rum. Kan inte säga annat än jag inte kunde vara nöjdare. Grymma modeller, grym make-up artist samt fantastiska lokaler. Nu väntas det retush maraton den närmaste dagarna för sedan kommer slut resultatet. 
 
Modeller: Felicia Nygren, Kajsa Gustafsson och Matilda Volmerdal. 
Make-up: Karin Fröderberg. 
(Bilderna kommer ifrån tjejernas Instagram, ni kan hitta dem genom min sida: majyaa

Jag varit iväg en sväng, men hej igen.

Under tiden jag varit iväg så har mina dagar sett ut i något av det här: Vi började med att ha återträff med klassen, vi firade in det rejällt med hink-kalas i den högsta grad.
Alla och allt var ganska diffust. Låt oss säga att det inte blev bättre framåt natten. 
Men vi somnade innan vi visste ordet av att jönköping hade förvandlats tille n vinterstad igen.
Hela klassen for på en buss-tripp till Stockholm. 4 timmar upp och 4 timmar ner. 6 timmar i Stockholm. 
På 6 timmar hinner man ungefär 1 utställning, en burgare och en promenad längst vattnet och att rea 1 klänning på UrbanOutFitters. 
Jag har sedan haft fullt upp med att plannera mitt bokprojekt som vi sysslar med nu de närmsta veckorna. Mitt i allt plannerande så måste man få ta en pause och ta fram akvarell sättet. Få vara kreativ på andra plan.
Ibland kan kreativiteten slå över så man försöker sig på att skynda på jäsningsprocessen av en pizzadeg. Som sedan slutar i kaos och skratt. Hej det blev ett konstverk. 

Ungefär såhär ser mitt liv ut till 50% dom andra 50% hittar vi på ännu mera dumheter och har det almänt gött. 
 

U can never have too many dresses.


Veckansbild är temat: Modell. Jag får ofta höra att jag har allt för många klänningar, varje gång jag räknar kan jag väl inte annat än att hålla med (men bara lite grann). Varje klänning har ju sin egen modell lixom. Så till veckans tema slog jag ihop 5 klänningar till en modell, vips så blev det såhär.