Mitt effektiva år 2011

Täcktes hela Sverige med snö, och jag gick iskalla promenader hem ifrån skolan.

Jag gick och blev kär och halkade runt i converse.
Vi jobbade hårt med vårat företag CharmOn, och sålde som aldrig förr. Sedan kom lyckan i Februari då vi lyckades charma juryn och kamma hem vinsten som bästa Uf företag.
I April inhandlade jag en ny kamera och trivdes som fisken i vattnet bland alla söta vårblommor som växte fram.
I Maj hände det mycket. Började med SM med vårat UF företag i Stockholm. Var där efter vi for till Rhodos för att försöka sola fram lite fräknar på näsan till den dagen då vi skulle gå i långkläning för balen.
Vi studentfestade, jag blev ett år rikare och bakade kalas cookies.
Vi drog på Roadtrip till Norrköping och fick äntligen se hjärnan bakom ett 30 tal underbara låtar.
Augusti kom och jag fotade min kusins bröllop, packade min väska för England, och hade kötelfeber.
Jag flyttade till England. Och blev en extra syster till 3 små vilddjur. Samtidigt som jag utforskade engelskmark och den fantastiska staden London. Där imellan träffade jag också en massa härliga vänner.
Englands Oktober väder bjöd på sen sommar värme och Johannes kom på besök. Var därefter min kära familj även kom med vinterkläderna och vi lekte nya turister och besökte även en musikal.
Åkte jag och besökte Johannes i Hamburg, lärde mig säga tschüs.
Såg miljontals lampor på Oxfordstreet. Gjorde misslyckade och lyckade shopping rundor i London. Myste runt med en bra Linnéa. Längtade hem till juliga Sverige. Åkte hem till Sverige och firade jul precis som det alltid har varit. Tog en massviss med Fotografier. Bland annat på en och världens snyggaste modell, Lea.
Året har varit ett väldigt annorlunda år. Jag har heller aldrig varit mer nöjd med mig själv. Och sista kvällen på det här året ska jag spendera på bästa sätt, 50 års fest för min far och sedan bara dansa hela natten lång.
Gott nytt år mina vänner!