Året då vi levde life.

Januari fyllde min kära mor år och hela familjen med några extra favoriter åkte till Thailand. I två veckors tid ramlade man runt i något hett paradis, helt kravlös och lycklig. Det var bra fint det. En ny rutin för varje januari tycker jag. 
Februari blev jag introducerad för massa nya trevliga människor som jag kom att spendera en hel del tid med resten av året. Några av dessa trevliga människor var med och skapade en "kreativ-skapar-dag". Det kom även snö. Emma och jag tog en bra promenad runt Vinterviken och drack kaffe i solen. 

Mars. Var det en del stress. Jag fick anstränga mig att komma ihåg att andas. Jag fotograferade ett gäng bilder på egen hand för mitt examensarbete, som ni hittar det färdiga resultatet här, här och här. Jag fick åka på jobb-resa och vara med på en större kampanj i Amsterdam och vill minnas att jag upplevde något euroforiskt lyckorus mitt imellan hårt arbete och sömnlösa nätter.  
 
 April. Var det långa dagar på jobbet. Men jag lyckades ta mig igenom månaden och få ihop mitt examensarbete. Det hela resultaterade i ett eget magazine. *bra stolt tjej* 
 
Maj. Där emot, var en fantastiskt månad. Det blev varmt. Jag tog examen ifrån min fotografiska utbildning i Gamleby. Skrattade. Hade realese fest för mitt magazine med massor av fina människor, drack vin och skrattade lite till. 

Juni. Den fantastiska sommaren började. Min mamma och farmor kom på besök, Stockholm visade sig ifrån sin bästa sida. Jag spenderade min födelsedag i England på jobb. Hade 2 helgers episkt midsommar-firande. Minns att jag tyckte livet var trevligt.
Juli. Var det inte många dagar jag satt stil. Årets bästa händelser, äventyr, skratt och upplevelser. Jag fick segla genom Stockholms skärgård. Vara på jobb i Milano. Åka på roadtripp norr över med Frida, då stoppen blev bland annat Åre och Trondheim för en del fjällturer med cykel samt min första downhill cykling nedför Åreskutan(!!!). Svårslaget. 


Augusti. Hade jag semester nere i Småland som spenderades i varma Sverige tempraturer på havet, innan det var dags för en ytterliggare veckas jobb i England. Varav nästa resa och sista semster veckan spenderades i Nice. Vilade ut mig ordentligt genom att ligga på en strand, guppa i turkost vatten, äta ost och sola fram miljoner av fräknar. Augsuti avslutades på bästa sätt med att dansa sig svettig på festival på popaganda. 

September. Fick jag kompensera min långa sommar ledighet med endel jobb. Jag satte igång nya samarbeten och fotograferade denna serie tillsammans med massa grymma tjejer. Hela jobbet hittar ni här.
 
Oktober. Var månaden då Frida satte ribban på hur man firar en riktig 30-års fest. Så vi började med att sticka till New York. Besökte några goda vänner, lärde oss hur man lever ett bra storstadsliv, kollade in höga byggnader, rufe-tops, museum, drack vin, musikaler, åt en jäkla massa mexikansk mat & hade oväntade händelser. Självklart var inte firandet slut när vi kom tillbaka hem, så smått yetlaggade åkte vi vidare till dalarna för en stor fest i halloween format.
 
November. Var stockholm kallt och jag var något rastlös. Trotsade kylan och slänge ihop en snabb fotografering som resulterade i detta. Jag började även klättra och hittade en till lösning på bra livskvalité. 

December. Var jul som på repeat med alla glögg-mingel, julklapps-stress och allt annat som tillhör december månad. Men en favorit i repris var även att få spendera sista dagarna av 2016 i Åre. Ett pang dunrande firande på en topp över mörka dalar och snö äventyr som sträcker sig in till hela första veckan av 2017. Ja livet kan då fan inte vara så mycket bättre. Som denna fantiska avslutning så säger jag klyschigt nog att jag ser fram emot ett nytt år. hej hå.