Äntligen..

Nu är jag äntligen klar med min engelska bok.
    Jag känner mej ganska rastlös nu.. funderar på om jag ska ut och springa eller om jag ska fortsätta att plugga..hmm?Har kommit på att det är väldigt kul att fota fötter, Kanske inte mina fötter, men de fick duga för de fanns inga andra i närheten.. haha


Tillbaka i tiden..

Vi förflyttar oss tillbaka ca: 5 månader och några veckor. Jag & Matilda fyllde nämligen år den 14 juni, jo det var ett tag sedan, men om inte tiden inte räcker till så får man ha "kalas" när man har tid.

Kvällen var mycket trevlig, tills jag somnade i soffan..Men tror det var fler som var trötta ?

Nu blir det bio med familjen, hoppas jag inte somnar..

Inte riktigt som man hade tänkt sej..

Dagen i Kalmar har ju varit lite ja "inte riktigt som man tänkt sej" kan man väl säga. Jag har nästan inhandlat alla julklappar, vilket var bra, eftersom jag inte kommer ha så mycket tid över till annat än jobba och plugga ju närmre julen vi kommer.
    Jag hade släppat med mej min kamera till Kalmar, bara för att ta lite kort, men min kamera hade andra planer för sej, den dog bara. Perfekt! 
    Jag hittade heller inga snygga kläder att ha på mej på julafton, men jag hittade istället en super häftig mössa! Jag vet inte om den var riktigt jag, men det blev ett inköp, och jag var trots allt väldigt glad över att jag hade köpt mössan, men sedan lyckades jag tappa påsen med min häftiga mössa! Hur lyckas man!? 
    Och bussen hem var en totall katastroff, tåget var fullt, så det blev en varm/ full buss med skrikande ungar i istället! haha ja..  

Närmre mössan kommer jag nog inte! haha