London på 12 timmar.

Lovisas och min helg började med att fira Linnéa som fyllde 21. Mycket trevlig kväll. Lördagen blev mest en hel del traskande och laddning inför Söndagen då vi for in till London. Vi gjorde sånt som man ska göra, sprang i affärer, åt lunch, sprang lite till. Var lite över allt på 12 timmar. Till kvällen slut var vi så trötta att vi inte orkade gå en meter till. Oturligtviss går tiden fort när man har roligt och Lovisa har lämnat mig igen.

En Lovisa sådär.

En Lovisa har spenderat mer än ett dygn i Guildford nu. Tror hon tvivs mer än bra, och jag tar mycket väl hand om henne. Vi har bland annat lekt med barn, shoppat magklänningar, ätit Donken mat, stjärnskådat och kramats. Nu återstår bara lite uppiggande medel som gurkor, bodylotion och ansikts maskar och självklart en kopp te, livet myser!

DONUTS!

Onyttigheternas onyttiga. Men bor man i England måste man leva som om man bor i England. Linnéa var tyvärr sjuk och behövde vila upp sig inför den stora dagen som är på Fredag {Hon fyller 21, wiiiho} Så Karin och jag beslutade oss för att gå emot Donuts stället och fika. Och gott det var det ju. Mycket gott!
19.58 - Lovisa rullar in i Guildfords train station, dags att springa och möta henne!