Vit på vit.

Idag klär jag mig i en av mina favorit kläningar och mina sötaste {dock oskönaste} ballerinaskor och tar mig Corallen för att fira en fin middagsbjudning för min farmor som fyller 70.

we fly, but one day we come back.

Hade lite festligheter hos Elsa, där vi passade på att både ta avsked och gratulera varandra för {sena} födelsedagar. En liten tår kunde endå inte hållas tillbaka när vi tog avsked, och kanske inte kommer att ses allisammans innan vi alla åker imot olika håll. Fantastic Four forever! ♥
Kollade upp {för skoj skull} om det fanns ett damlag i Guildford, tro det eller ej, men det finns det! Hm.. visst blir man lite sugen på att maila dem och fråga om det funkar så att en dålig svensk som mig kanske skulle kunna få träna med dem i vinter?!

jag pysslar med mina söta ting.

När man vaknar och drar upp rullgardinen en ledig dag och vädret är detsamma, regn, regn och återligen regn. Kan man inte annat än att bli lite besviken, men då får man även en andledning till att pyssla med fina ting inomhus tills solen kommer fram. Å se nu, blå himmel, högre tempratur och bäst av allt sol. Dessutom har mina fotoalbum har fått en påfyllning av vårens bilder och paket och kakbakande är gjort. Vädret kan ju göra dagen ganska effektiv endå, nu återstår det bara städning och små rensning av mitt rum, är ju så för er som missat att igår var det bara 1 månad kvar tills jag flyttar.