sockerkickar och chokladpluttar.

 
Frida och jag kom tidigt på i fredags morse att vi skulle våldgästa en av våra vänner i hennes nya lägenhet. Så var vi ju tvugna att ha med oss en liten infyttningspresent som blev hemmabakade {halft misslyckade} cupcakes.  
 
Medans jag målade flaggor så vispade frida marängsmörkrämen som aldrig stelnade {kan bero på att vi inte hade en elvisp kanske?}  så den blev platt och inte alls så fluffig och fin som den skulle. Bollarna på bilden är choklad modalering som skulle bli chokladroser, men det hände något omedvetet med dom oxå, haha. 
 
Hur som helst hade jag antal skratt kramper i magen och avslutade natten hos Evelina med prickiga te-muggar och nostalgi prat. 

Kommentarer
Postat av: Evelina

Super mysig kväll och super goda muffins!!!! :-D

2013-02-09 @ 11:58:35
Postat av: Ellen (alatariel)

Åh vad kul! Och vilka himla fina flaggor! :)
SV: Ja verkligen en sagolik känsla. Så roligt att ha en egen kamera och inte behöva använda en som egentligen är ens föräldrar! :)

2013-02-09 @ 12:53:43
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Jenny Eriksson

Så söta flaggor :)

2013-02-09 @ 18:32:16
URL: http://www.jennyeriksson.blogg.se
Postat av: Tove

Vad pysslig du är!

SV: Ang. don't forget to be awesome...

Det finns en del brittiska och amerikanska videobloggare på YouTube som har blivit rätt så stora nu. För några år sedan använde de "DFTBA", don't forget to be awesome, som en liten kul slogan när de gjorde sina vloggar. De sa sig vara "nerdfighters", eller nördkämpar översatt till svenska... Snälla och udda människor som hängde ihop och var roliga. :)

2013-02-10 @ 14:33:25
URL: http://www.tovesutopia.blogg.se
Postat av: Victoria

Men så söta vimplar.

2013-02-10 @ 18:16:58
URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback