Året 2014.

Januari:
Började jag året med att fara på äventyr till Schweiz. Jag och Sophie beundrade alperna tillsammans med Marcus. Vi åt galet mycket god mat samt ost och choklad och bara hade det allmänt najs. När jag kom tillbaka till Jönköping var det snö och vi påbörjade bokprojektet som innebär en hejdans massa arbete. 
Februari: 
Tro det eller ej, men vi hade en veckas lov. Jag for till ett dimmigt Stockholm, umgicks med Carl. Gjorde museum besök med några vänner. 
Mars: 
Fick jag för första gången träffa mitt kusinbarn Svea som hade blivit 2 veckor gammal. Jag minns att månaden innebar galet mycket press och prestationsångest. Det hela resulterade i ett självporträtt på mig ensam i mitt "gamla" rum i Jönköping.
April:
Åkte jag på reseprojekt till England, mötte upp mina kompanjoner Linnéa och Karin. Vi åt sandwishes i parken, drack några pint öl, promenderade längst floden och gjorde sånt som vi brukade göra under den tiden vi bodde där. Jag fotograferade även massa plåtningar. När Linnéa åkte hem till Sverige, åkte jag & Karin några dagar till Brighton. 
Maj: 
Var jag hemma och packade om väskorna för att fara till Polen med skolan. Resten av maj resulterade i väldigt mycket stress och jobb med arbetsprover och intervjuer. Men jag överlevde och vi hann till och med att flytta ut mina grejer ifrån kollektivet och ha kompis kompis fest i trädgården. 
Juni: 
I Juni tog vi examen ifrån Fotoskolan Jönköping. Hade examens utställning på Galleri Kontrast i Stockholm. Jag fick bara possitiva beskedd ifrån alla skolor jag sökt till. Därefter blev det ett kort besök tillbaka till Oskarshamn, där jag fyllde år och solade på klipporna vid havet. Innan jag åkte vidare till en blöt och kall bråvalla festival. 
Juli: 
Flyttade jag in till Sophie i Stockholm. Spenderade mina lediga dagar ifrån jobbet i skärgården hos Carl. Plockade hallon till frukost, åt olika hamburgare 5 dagar i rad och badade otroligt mycket. 
Augusti: 
Jobbade jag min sista vecka i storstaden. Vi fick åka på ett underbart bröllop i dalarna. Jag bakade mina mest lyckade macarons ever. Flyttade till gamleby för att fortsätta mina 2 år av studier inom fotografi. 
September: 
Var skolan ganska chill. Vi hade mycket sovmornar, då vi en morgon gick upp för att fotografera soluppgången. Jag var hemma för att gosa med mitt kusinbarn. Hade även tid för kvalétets frukostar och att fara till Stockholm. Där jag lunchade med mamma, gick på Markus Krunegårds konsert på grönan, kramades med massa vänner som jag hittade på vägen.
Oktober: 
Hände det mycket. Emelie och jag hade blivit nya cykel kompisar, så vi upptäckte hela gamleby på cykel. Vi var även med och vann en cupcakes tävling i byn. Jag avslutade Oktober med att åka till Carls familjs lantställe i värmland.  
November: 
Fotograferade vi panorama uppgifter till skolan. Jag bakade scones, åkte hem till mamma & pappas hus med 4 vänner för att spendera en helg där. Så var jag även på besök på Biskops Arnö där Carl numera bor. 
December: 
I December plåtade jag otroligt mycket. Jag började på min profil: retush i skolan och trivdes som bara den. Firade jul i Oskarshamn med min familj, innan jag åkte upp till Stockholm för att kramas med Carl och beundra all denna fantastiska snö som faktisk kom efter julafton. 
 
Så året 2014 var ett otroligt bra år. Har en tendens att åren blir bara bättre och bättre så vi får se vad 2015 har att komma med! 

Kommentarer
Postat av: LIENE

Låter som ett bra år. Tycker också du hade gjort inlägget väldigt fint. God fortsättning!

2015-01-15 @ 11:13:16
URL: http://liene.blogg.se
Postat av: sophie

asså börja typ grina. liiiiivet <3

2015-01-15 @ 11:32:06
URL: http://hejbruno.blogg.se
Postat av: sophie

kan du inte flytta till stockholm snart så vi kan börja umgås på riktigt igen!!!!

Svar: ååå jaaaa! Till värmen och sommaren är jag tillbaka igen! :D Då ska vi dricka vin i uppsalas parker!
Maja

2015-01-15 @ 11:35:23
URL: http://hejbruno.blogg.se
Postat av: Ellen Lindberg

Det ser verkligen

2015-01-15 @ 12:37:16
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/
Postat av: Ellen Lindberg

Det ser verkligen ut som en bra år! Hoppas du har det fint!

2015-01-15 @ 12:38:33
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/
Postat av: Anna Holm

Härligt! :D

2015-01-15 @ 16:30:21
URL: http://annamarialouiseholm.blogg.se/
Postat av: maja.

å så fina bilder.

2015-01-16 @ 11:14:48
URL: http://maajis.blogg.se
Postat av: calleboll

Så himla himla fint! Du måste göra en bok av det här!

2015-01-18 @ 15:01:05
URL: http://calleboll.tumblr.com
Postat av: Judith

Fiiiint Majis!!!

2015-01-19 @ 21:41:18
Postat av: Alice

Hej! Det är så att jag ska söka in till fotoskolan i Jönköping nu i vår och jag skulle behöva lite tips på vad man ska tänka på när man skickar in sina bilder!Tänk om de inte alls skulle gilla mina bilder haha? Vilka bilder skickade du in? :)

Skulle bli hemskt tacksam för svar!

2015-01-24 @ 00:19:55
URL: http://aaliicen.blogg.se
Postat av: ACIRES - Fotograf i Skåne

Du tar ju helt underbara bilder!

2015-01-24 @ 14:30:03
URL: http://justababy.blogg.se/
Postat av: THIRIL THAMP

åh, min nya favorit i bloggväg!

Svar: nemen å tack! :)
Maja

2015-02-03 @ 16:12:55
URL: http://thiril.blogg.se

Kommentera

Namn:
kom ihåg

Mail:

Blogg/hemsida:

Skriv här:

Trackback